BEYAZ KARANFİL DİZİSİ NİLÜFER (OYA UNUSTASI) - OYA UNUSTASI KİMDİR KAÇ YAŞINDA RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ NİLÜFER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Atv'nin yeni dizileri arasında olan ve adından oldukça söz ettiren Beyaz Karanfil dizisi izleyici ile buluştu. ATV yeni dizi Beyaz Karanfil dizisi ile sezona iddialı bir giriş yaparak tüm dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Yeni başlayan dizileri tanıttığımız sitemizde Atv de başlayan Beyaz Karanfil dizisi hakkında bilgiler ve dizi hakkında merak edilenleri, oyuncuları kimler gibi soruların cevaplarını sizler için derledik. 

Atv de başlayan Beyaz Karanfil dizisinin yapımcılığını Kurtlar Vadisi yaratıcılarından olan Bahadır Özdener yapmakdadır. Kendi halinde karısı ve bir çocuğu ile yaşayan ve bahçıvanlık yapan bir adamın kandırılıp hapise düşürülmesi ve hapisten çıktıktan sonra kendini oyuna getirenlerden intikam almasını konu alacaktır. Beyaz Karanfil konusunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri toplamıştır. 

Beyaz Karanfil dizi oyuncuları arasında yer alan ve Nilüfer karakterini canlandıran Oya Unustası dizinin dikkat çeken oyuncuları arasındadır. Dizinin başlaması ile beraber Beyaz Karanfil dizisi Nilüfer kimdir, Oya Unustası kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine, sizlere Oya Unustası hakkındaki bilgileri derledik.

BEYAZ KARANFİL DİZİ OYUNCULARI>>>

Beyaz Karanfil Dizisi Nilüfer Karakteri Kim?

Oya Unustası Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Beyaz Karanfil dizisinde Nilüfer karakterini canlandıran Oya Unustası 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Güzel Oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun olmuştur. Konservatuar Flüt Bölümünü bitiren Oya Unustası piyano da çalıyor.

Oyunculuk Ve Müziğe ilgisi olan Oya Unustası oyunculuk dersleri de almıştır. Ayla Algan’dan Oyunculuk Ve Sahne Sanatları Eğitimi Alıp Oyunculuk Yeteneğini Fark Eden Oya Unustası Havhavlar Ve Hevhevler İsimli Çocuk Oyunu Ve Cuma Vardiyası Oyunlarında Rol Aldı. 2011 Yılında Yeşilçam’ın Efsane Oyuncusu Kadir İnanır’ın Dizisi İzmir Çetesinde Kadir İnanırın Kızı Duru Rolüyle Karşımıza Gelmişti. Güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası 2013 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasına Katıldı. Finalistler arasında yer alan güzel oyuncunun katıldığı bu yarışmada Ruveyda Öksüz birinci seçilmiştir. 

 1.73 cm boyunda ve 50 kg ağırlığında olan güzel ve başarılı oyuncu Oya Unustası oyunculuk alanında Craft Atölye - Oyunculuk eğitimi, Akademi Otuzbeşbuçuk Oyunculuk Eğitimi, Plato Film Okulu Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır. Güzel oyuncu şimdilerde ise Beyaz Karanfil dizisinde Nilüfer karakteri ile izleyici karşısındadır.

Oya Unustası Rol Aldığı Diziler

- Beyaz Karanfil
- Sevdaluk
- Merhaba Hayat
- İzmie Çetesi
- Evylady (reklam)
- Alpella (reklam)


Oya Unustası Resimleri



beyaz karanfil dizisi nilüfer kimdir, beyaz karanfil dizisi nilüfer gerçek adı nedir, beyaz karanfil dizisi nilüfer boyu kilosu kaç, beyaz karanfil nilüfer biyografi ve resimleri, beyaz karanfil nilüfer resimleri, beyaz karanfil dizi oyuncuları kimler, beyaz karanfil dizisi konusu nedir, beyaz karanfildeki nilüfer kimdir, oya unustası, oya unustası kimdir, oya unustası kaç yaşında, oya unustası resimleri, serdar ortaçın karısı kimdir,  oya unustası foto galeri, oya unustası resimleri indir, serdar ortaçın eşinin resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Etiketler: , , , , , , , , .

Yorum Yaz