GÜNAHKAR DİZİSİ ELA (ESRA İŞGÜZAR) KİMDİR - ESRA İŞGÜZAR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ

GÜNAHKAR DİZİSİ ELA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Tüm diziler ve dizi oyuncuları hakkında geniş yer verdiğimiz sitemizde diziler ve oyuncuları hakkında tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Sizlere yeni dizileri ve dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Daha önceki yazılarımızda Fox Tv de başlayacak olan Günahkar dizisi hakkında bilgiler vermiştik, dizinin bazı oyuncularını da tanıtmıştık. Uzun zamandır merakla beklenen Günahkar dizisi nihayet izleyici ile buluşuyor. 

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Günahkar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile oldukça başarılıdır. Genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir'in başrolde oynadığı Günahkar dizisinin diğer başrol oyuncuları ise, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimlerdir. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan günahkar dizisi Genç doktor adayı olan Ali Yusuf, sevgilisinin işlediği cinayeti üstlenince, beklemediği şekilde gerçek bir günahkara dönüşmesi ve intikam dolu yaşantısını anlatacak.

Günahkar dizisinde Ela Tan karakterini canlandıran Esra İşgüzar dizi oyuncuları arasında dikkat çeken isimlerdendir. Günahkar dizisinde Ali Yusuf'un kardeşi Ela karakterini oynayan Esra İşgüzar hakkındaki tüm bilgiler yazımızın devamındadır.

GÜNAHKAR DİZİ OYUNCULARI>>>

Günahkar Dizisi Ela Karakteri Kimdir?


Esra İşgüzar Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günahkar dizisinde Ali Yusuf'un kardeşi Ela karakterini canlandıran Esra İşgüzar 18 Ağustos 1990 yılında Kocaeli de doğmuştur. Genç ve güzel oyuncu Esra İşgüzar Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. 

Daha önce 2 dizide daha oynayan başarılı oyuncu Esra İşgüzar Deniz Çakır'ın başrolde oynadığı İffet dizisinde Nimet karakterini canlandırmıştır. burada sergilediği başarılı oyunculuk ile beğeni toplayan Esra İşgüzar daha sonra ise Firuze dizisinde Firuze'nin kız kardeşi Azize'yi canlandırmıştır.

Bu iki dizinin ardından önü açılan güzel oyuncu Esra İşgüzar şimdi Günahkar dizisinde Ela Tan karakteri ile izleyici karşısındadır.

Esra İşgüzar Rol Aldığı Diziler

- Günahkar (Ela)
- İffet (Nimet)
- Firuze

Esra İşgzar Resimleri



günahkar dizisi, günahkar dizisi oyuncuları kimler, günahkar dizi oyuncuları, günahkar dizisi kim kimdir, günahkar dizisi karakter isimleri, günahkar dizisi ela kim, günahkar dizisi ela karakteri kimdir, günahkar dizisi ela resimleri, günahkar dizisindeki ela kimdir, günahkar dizisi ela gerçek adı, günahkar dizisi ela boyu kilosu kaç, günahkar dizisi ela gerçekte kim, günahkar dizisinde ela karakterini canlandıran, esra işgüzar kimdir, esra işgüzar kaç yaşında, esra işgüzar biyografi, esra işgüzar resimleri, esra işgüzar boyu kaç kilosu kaç, esra işgüzar yaşı, esra işgüzar vikipedi, günahkar dizisi esra işgüzar, günahkar dizisi ela, ela kimdir günahkar,

Etiketler: , , , , , , , , , .

Yorum Yaz