THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 6. BÖLÜM - THE WALKİNG DEAD YENİ 6. BÖLÜM

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 6. Bölüm...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Walking Dead dizisi izlenmeye devam ediyor. Tüm dünyada efsane haline gelen The Walking Dead yani Türkçe ismi Yürüyen Ölüler adlı dizi Türkiye de ilgi ile izlenmekte ve yeni bölümleri merakla beklenmektedir.

The Walking Dead dizi konusu bir gün hastane odasında uyanan polis memuru Rick, dünyayı zombilerin bastığını görür ve neler olduğuna anlam veremez. Hastaneden çıktığında her yerde ölüler ve zombiler vardır. Karısını ve çocuğunu aramaya kalkan Rick ilerleyen zamanlarda bir grup kurar ve hayatta kalma mücadelesi verir.

5. Sezon bölümleri yayınlanan The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) dizisinde bu sezonda yine heyecan ve aksiyon dolu bölümler geliyor. Bu hafta 6. bölümü yayınlanan dizide yine önemli olaylar olacağa benziyor. Pazar akşamları ABD de yayınlanan dizi bir gün sonra Türkiye de yayınlanıyor. Şimdi ise herkesin merakla beklediği aradığı ve heyecan duyduğu şey ise The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) 5. sezon 6. bölümü izlemek oluyor. Yazımızın devamında The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) 5. sezon 6. bölümünü bulabilirsiniz.

The Walking Dead 5. Sezon 6. Bölüm
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
The Walking Dead 5. Sezon 6. Bölüm

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>


The Walking Dead dizisinin bir önceki bölümünde büyük umutlar ile yola çıkarılan Eugene'nin bilim adamı olmadığı ortaya çıkmıştı, Eugene'nin bilim adamı olmadığının ortaya çıkması The Walking Dead dizisindeki konuyu tamamen değiştirecek mi?

The Walking Dead dizisinin yeni bölümünde ise farklı maceralar ile karşı karşıya kalacağız, kiliseye dönen ekibin yanısıra Rick ve takımı zorlu mücadeleye devam edecek. İşte yeni bölümde yaşanan olaylar.



the walking dead, the walking dead dizisi, the walking dead yeni bölümleri, the walking dead 5. sezon 6. bölüm, the walking dead yeni bölümler ne zaman başlayacak, the walking dead dizi konusu nedir, the walking dead dizi oyuncuları, the walking dead dizisi hakkında bilgi, the walking dead türkiyede hangi kanalda yayınlanıyor, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, the walking dead dizisi ne zaman başlıyor, the walking dead hangi kanalda hangi gün başlayacak, the walking dead 5. sezonu 6. bölüm ne zaman hangi gün hangi kanalda, yürüyen ölüler dizisi ne zaman başlıyor, yürüyen ölüler dizisi 5. sezon 6. bölüm ne zaman, yürüyen ölüler the wolking dead 5. sezon 6. bölüm ne zaman, the walking dead yürüyen ölüler dizisini nerden nasıl izleyecegiz, the walking dead ne zaman yayınlanmaya başlayacak the wolking dead 6. bölüm, zombi filmi 5. sezon 6. bölüm

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz