FİLİNTA MUSTAFA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - TRT 1 FİLİNTA MUSTAFA DİZİSİ

TRT 1 FİLİNTA MUSTAFA DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Uzun zamandır tanıtımları yapılan ve büyük merak uyandıran Filinta Mustafa dizisi nihayet izleyicinin beğenisine sunulacak. TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Filinta Mustafa dizisi 23 Aralık ta başlıyor. Merakla beklenen filinta dizisi hakkındaki tüm bilgileri ve merak edilenleri sizler için derledik. 

TRT 1'in yeni dizileri arasında olan Filinta Mustafa bir dönem dizisi olacaktır. Filinta Mustafa dizisinin tanıtımlarının bile ilgi gördüğü dizi, konusu ve oyuncu kadrosu ile de oldukça başarılı görünüyor. 23 Aralık'ta izleyici ile buluşacak olan Filinta Mustafa dizisinin görsel efektleri için yurt dışından özel ekip getirilmiş ve filinta dizisinin bazı sahnelerinin çekimi için de yurt dışından ünlü yönetmenlerle çalışılmıştır. 

Filinta Mustafa dizisi başrollerinde Naz Elmas, Onur Tuna, Damla Aslanalp, Kamil Güler, Kayra Şenocak, Ceren Yılmaz, Yosi Mizrahi, Kemal Topal, Bülent Alkış gibi isimler yer almaktadır. Filinta Mustafa dizisinin baş kahramanı olan Filinta Mustafa karakterini Onur Tuna canlandırmaktadır. 

Filinta Mustafa dizisinin konusu genel olarak şu şekildedir; Filinta Mustafa, kendi adaletini bulmak üzere yola çıkıp, İstanbul'daki tüm suçluların peşinden giderken, İstanbul'un en büyük suç Baronu, kendisinin can düşmanı Boris Zharyas'ın kızına aşık olacağından habersizdir. İstanbul sosyetesinin göz bebeği, asi, aynı zamanda yufka yürekli bu genç kız, Osmanlı'nın gözde zabiti Filinta Mustafa için baş düşmanının kızı olduğundan dolayı imkansız hale gelecektir.

TRT 1 de yeni başlayan Filinta Mustafa dizisi ile beraber dizi hakkında bir çok şey merak edilmektedir. Sizlere songuncel.blogspot.com olarak filinta mustafa dizi oyuncuları kimler, filinta mustafa dizisi konusu ve filinta dizisi hakkındaki tüm bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Filinta Mustafa Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Filinta Mustafa Dizisi Mustafa - Onur Tuna (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Filinta Mustafa Dizisi Boris - Serhat Tutumluer
Filinta Mustafa Dizisi Lara - Damla Aslanalp 
Filinta Mustafa Dizisi Azize - Naz Elmas 
Filinta Mustafa Dizisi Abdullah - Kamil Güler 
Filinta Mustafa Dizisi Hasan - Kayra Şenocak
Filinta Mustafa Dizisi Hatice - Ceren Yılmaz
Filinta Mustafa Dizisi Esad Paşa - Yosi Mizrahi
Filinta Mustafa Dizisi Zülfü - Reshad Strik
Filinta Mustafa Dizisi Zeyrek - Kemal Zeydan
Filinta Mustafa Dizisi Sansar Cemil - Hakan Yufkacıgil
Filinta Mustafa Dizisi Çeyrek - Serhan Ernak
Filinta Mustafa Dizisi Kadı Gıyaseddin Hatemi - Mehmet Özgür
Filinta Dizisi Burak Sergen 
Bülent Alkış 
Ercan Demirel
Çağrı Erceber

Uğur Yıldıran
Kemal Topal


Filinta Mustafa Dizi Konusu Nedir

Kadı Gıyasettin Hatemi, Mustafa için idam kararını verdikten sonra Padişah’ın huzuruna çıkar ve Mustafa’nın affını ister. Mustafa’dan emindir, suçu o işlememiştir. Sultan ilk önce buna izin vermese de hocasına güvenir, bir ara yol bulur. Mustafa’ya suçsuzluğunu kanıtlaması için 1 yıl süre verir. Eğer suçsuz olduğunu kanıtlayamazsa, bu 1 yılın sonunda idam edilecektir. Sultan’ın da Kadı Gıyasettin’den bir isteği vardır. Her türlü suçun kol gezdiği Galata’ya Kadı olacak ve orayı temizleyecektir. Mustafa, suçsuzluğunu kanıtlamak için çabalarken Boris’in kızı Katya ile karşılaşır. İkisi birbirlerine aşık olurlar. Ama arada Boris engeli vardır. Boris’in İstanbul bürokrasisini kontrol etmek için güvendiği bir kişi daha vardır: Azize! Acımasız bir karaktere sahip olan bu kadın, tam anlamıyla melek yüzlü bir şeytandır. Alamet-i farikası ise, zehirleyerek öldürmektir. Bir taraftan karakterlerimizin ilginç hikayesi, öte yandan her bölüm birbirinden farklı polisiye olayların işleneceği Filinta, türünün ilk örneği olarak Türk TV dünyasını sarsacak.

Mustafa ve Gıyasettin, engerek yılanlarıyla dolu bu ortamda her bölümde bir olayı aydınlatırlarken, aynı zamanda hayatta kalma mücadelesi vereceklerdir. Geçen her dakika Mustafa’nın boynundaki ilmik daha sıkılaşmasına rağmen, Kadı Gıyasettin ve Filinta Mustafa dirayetli tutumları ve zekice çözümleriyle kolay kolay yenilmeyeceklerini ve adaletin savaşçıları olduklarını herkese göstereceklerdir.



filinta mustafa, filinta mustafa dizisi, filinta mustafa dizi oyuncuları, filinta mustafa oyuncuları kimler, filinta mustafa dizi konusu hakkında bilgi, filinta mustafa dizisi ne zaman başlıyor, filinta mustafa dizisi oyuncu kadrosu, filinta mustafa dizisi karakterleri, filinta mustafa oyuncuları resimleri, filinta mustafa dizisi nerede çekiliyor, filinta mustafa dizisi mustafa, filinta mustafa dizisinde kim kimdir, filinta mustafa dizisi 1. bölüm, filinta mustafa dizisi fragman, yeni diziler, trt 1 filinta mustafa dizisi,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz