KAÇAK GELİNLER BİTİYOR MU - KAÇAK GELİNLER NEDEN BİTİYOR - KAÇAK GELİNLER FİNAL 25 ARALIK

KAÇAK GELİNLER BİTİYOR MU?
Son günlerde diziler çoğalmaya devam etmektedir hemen hemen her kanalda birden çok dizi bulunmaktadır. Her geçen gün dizi serüvenine bir yenisi eklenirken bir yandan da final yapan ve biten dizilerde artmaktadır. 

Çoğu dizinin reyting kurbanı olması sonucu büyük umutlarla başlayan diziler 3 veya beş bölüm sonra bitiyor. En son çıkan haberlere göre final yapacak ve final yapan diziler arasında Aramızda Kalsın dizisi, Beyaz Karanfil dizisi, Kurt Seyit ve Şura, Sil Baştan, Aşktan Kaçılmaz gibi diziler yer almıştı.

Genellikle sosyal medyada duyulan ve bir anda yayınlan haberler doğru çıkmaktadır. Son günlerde yine sosyal medya üzerinde yayılmaya başlayan bir yeni haber ise sevilen dizi Kaçak Gelinler'in final yapacağı söylentisidir. 

Yazın başlayan ve bir anda sevilerek en çok izlenen diziler arasında olan yerini alan Kaçak Gelinler dizisi ile ilgili ortaya atılan bu haber bakalım doğru çıkacak mı. 
Başrollerini Şenay Gürler, Eğe Aydan, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Romina Özipekiçi, Tarık Özenbaş gibi isimlerin paylaştığı kaçak gelinler dizisi konusu ile de oldukça dikkat çekmektedir. 
İzmir havalimanında 3 kaçak gelinin, yani birinin nikahtan, birinin düğün salonundan, birinin de gelinlik provasından kaçan 3 gelinin hayatlarını anlatacak olan kaçak gelinler 25 Aralıkta final yapacak.

Kaçak Gelinler Neden Bitiyor?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir 
Yazın başlayan ve en çok izlenen diziler arasında yer alan ve tüm oyuncularını sevilmesi ile devam eden Kaçak Gelinler ilk önce Star Tv ekranlarında yayınlanıyordu. 
Daha sonra ise sevilen dizi Kaçak Gelinler Acun Ilıcalının satın almış olduğu TV8 ekranlarında yayınlamaya başlamıştı. Yayılan haberler arasında Kaçak Gelinlerin Tv8'e geçmesinden sonra reyting kaybı olduğu ve bu yüzden biteceği duyuruldu. 

Kaçak Gelinler dizi ekibinden ve yapımcılarından bu konu ile ilgili bir açıklama gelmemiştir. Buna göre Kaçak Gelinlerin 25 Aralıkta biteceği konusu aslını korumaktadır.

Konu ile ilgili açıklama yada haberler geldikçe sizlere buradan paylaşacağız.


kaçak gelinler bitiyor mu, kaçak gelinler final mi yapıyor, kaçak gelinler ne zaman bitecek, kaçak gelinler ne zaman bitiyor, kaçak gelinler 25 aralık son bölüm mü, 25 aralıkta kaçak gelinler bitiyor mu, kaçak gelinler finali ne zaman, kaçak gelinlerin son bölümü mü, kaçak gelinler bu hafta son mu, kaçak gelinler neden bitiyor, kaçak gelinlerin bitiş nedeni, kaçak gelinler bitti mi, kaçak gelinler bitecek mi, kaçak gelinlerin bitiş nedeni, kaçak gelinler bitiyor,

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz