KERTENKELE DİZİSİ IRMAK (AYÇA KURU) KİMDİR - AYÇA KURU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KERTENKELE DİZİSİ IRMAK...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Son zamanların sevilen ve çok izlenen dizisi Kertenkele Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri ile izleyicileri ekrana bağlayan ve genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken başarılı dizi kertenkele hakkındaki tüm bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. 


Kertenkele dizisinde polisten kaçan bir adamın türlü yollar ve zekası ile her seferinde polisten kurtulması ve bir gün tam yakalanacakken bir mahallede tesadüfen hoca bekleyen mahalleli, kertenkeleyi karşılarında görürler ve o gün bu gündür kertenkele, ziya hoca kılığını girmektedir. Mahalleli onu cami hocası Ziya Hoca olarak bilirler kertenkele ise güzeller güzeli Zehra'ya aşıktır. 

Kertenkele dizisinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Duygu Yıldız, Birsen Dürülü, Umut Oğuz, Dilşad Şimsek ve Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler yer almaktadır. başarılı oyuncuların yer aldığı kertenkele dizisinde bir çok ismin yer alması ile beraber, kertenkele dizi oyuncuları arasında Ayça Kuru oldukça beğenilmektedir. 

Kertenkele dizisinde Irmak karakterini canlandıran Ayça Kuru güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 
Yazımızın devamında ise Kertenkele dizisi Irmak karakteri, yani Ayça Kuru hakkındaki bilgileri, resimleri ve Ayça Kuru biyografi bilgilerini bulabilirsiniz.

KERTENKELE DİZİ OYUNCULARI>>>

Kertenkele Dizisi Irmak Karakteri Kimdir?

Ayça Kuru Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kertenkele dizisinde Irmak karakterini canlandıran Ayça Kuru 29 Temmuz 1987 yılında İzmir de doğmuştur. Küçüklüğünden itibaren, bale ve zarafet (leydilik) eğitimi ile iç içe büyüyen Ayça Kuru, 10 yıl gibi uzun bir süre bale hayatını devam ettirmesinin yanı sıra, İzmir’in köklü zarafet eğitmenlerinin de öğrencisi olmuştur. Bununla birlikte, Miss Tukey, Miss Ege ve birçok güzellik yarışmasında derece almaya hak kazanmıştır. İstanbul’da Kuşdili Eğitim Merkezi, Attila Sarıkayalı, Enver Seyitoğlu, Gülgün Feyman, Cüneyt Arkın, Aslı Tonyak gibi alanında tanınmış birçok öğretmenden özel olarak kişisel gelişim eğitimleri almıştır. 

İşletme ve Hemşirelik bölümlerini bitirdikten sonra, Newyork Parsons The New Scholl for Design–Bachelor of Arts in Fashion Design – Fashion and Technology mezun olmuştur. Ayrıca, Türkiye’de çok az bireyin sahip olduğu “scotland lady” unvanına hak kazanmıştır. Ayça Kuru, bugüne kadar toplam iki bin bireysel mezun vermiştir. Bununla birlikte, medya sektöründe yer alan birçok model, oyuncu ve sunucuda Ayça Kuru’dan eğitim almıştır.

Kendi ismini taşıyan Ayça Kuru Modellik Okulu dışında, Madamepoli Zarafet ve İş etiketi kurumu da 2009 senesinden itibaren eş zamanlı hizmet vermeye devam etmektedir. Miss Turkey, Miss Globe, Miss Exclusive, Golden of Beauty, Miss & Mr. Fashion TV gibi birçok yarışmanın yarışmacı eğitimini üstlenmiş olup, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde Duruş ve İş etiketi eğitimleri kapsamında öğretmenlik görevini devam ettirmektedir. Bugüne kadar birçok eğitim kurumu ve şirketlere eğitim veren Ayça KURU, eğitimlerine hiç ara vermeden devam etmektedir.

Verdiği eğitimler dışında oyunculuk alanında da emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. İzmir ‘ de ve İstanbul’da birçok tiyatro ve oyunculuk eğitiminin dışında DODO SANAT da da eğitim almaya devam etmektedir. Birçok oyuncu koçu ile çalışan Ayça Kuru, en son Didem Balçın ve Apo Kaya‘dan da eğitim almaktadır. Son olarak TRT 1 de yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde Bülbül hatun karakterini ve Çırağan Baskını dizisinde Nakşibent Hatun karakterini canlandırmış reklam ve fotoğraf çekimi olarak 2014 yılında LACTAMİL, VESTEL ve ADRİANA LİMA nın yer aldığı VEET reklamında ünlü top model in stil danışmanı rolünü üstlenmiştir.


Ayça Kuru Twitter : https://twitter.com/aycakuru
Ayça Kuru Facebook : https://www.facebook.com/ZERAFET-VE-MANKENLİK-OKULU
Ayça Kuru İnstagram : http://instagram.com/aycakuru

Ayça Kuru Resimleri


kertenkele dizi oyuncuları, kertenkele dizisi, kertenkele dizi konusu, kertenkele dizi karakter isimleri, kertenkele karakter listesi, kertenkele dizisi ırmak, kertenkele ırmak kimdir, kertenkele dizisindeki ırmak, kertenkele ırmak karakteri, kertenkele ırmak resimleri, kertenkele dizisi ırmak hakkında bilgi, kertenkele ırmak gerçekte kim, kertenkele dizisindeki ırmağın gerçek adı ne, kertenkele ırmak kaç yaşında boyu kilosu kaç, ayça kuru, ayça kuru kimdir, ayça kuru kaç yaşında, ayça kuru resimleri, ayça kuru hakkındakiler, ayça kuru foto galeri, ayça kuru nereli, ayça kuru boyu kilosu kaç, ayça kuru biyografi, ayça kuru kertenkele dizisi, ayça kuru wikipedi

Etiketler: , , , , , , , .

Yorum Yaz